Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
springer in här en stund medan jag steker köttbullar


du är av en annan sort

Tänk om ens tankar lämnar en doft, kan du då lukta dig fram till vad jag tänker
Det finns en hemlighet där djupt inne i mitt mörker som tindrar och blänker
Kanske du redan vet, kanske är det något som även du gillar
Alla kan sväva ut i det blå, och alla kan falla, det är bättre att man faller än att man trillar

Du är av sådan sort att man sväljer dig hel utan att bli mätt
Det vara hur fel som helst i andras ögon, men med dig är det alltid rätt
Och varje resa är ny, djupt in, djupt in i djungeln där vi kan vara förlorade i ett slag
Djupt in i den oändligt djupa fuktiga djungeln, och du, älskling här råder djungelns lag

Jag borde ha tagit tag i det för länge sen, jag borde satsat på hjälp och nyktrat till
Och kanske borde jag leva mina drömmar mer och göra precis vad jag vill
Men vad då? jag har mitt och jag stoppar inte i mig märkliga kemiska substanser
Vi kan alla bli knullade på sätt som vi inte ens trodde var möjliga, vi får alla nya chanser

Du är av sådan sort att det aldrig råder några tvivel i en själ som min
Du är av en sådan sort att den där himlen är ditt kungarike, den himlen är din
Du har också tänkt så som jag, du har tänk så ganska så ofta
Jag tror tankar lämnar doft, det är perversionen i din tanke som jag kan dofta

Den där repet som jag inskaffade ämnat för att lägga kring min hals klädde mig aldrig
Jag antar att jag inte är sån, inte ett oskyldigt offer, jag är generalen som startar krig
Men älskling jag har något här som kanske skulle klä dig
Av med varenda plaggframför mina ögon, klä dig som jag vill och visa allt för mig

Du är av sådan sort att du gärna binder upp din lycka i krokar från mitt tak
Det är en bra början, sen att du vill ha så mycket mer än så är en annan sak
Du är av sådan sort, en sort jag vill ha, du är av sådan sort att du klär i det mesta
Du känner inte fruktan, du känner bara hur tanken på upplevelsen börjat fresta

Vi kan resa jorden runt, du kan blotta dig i ord, jag ska vinna debatten
Vi kan ta en tur till helvetet fram och tillbaka, vi är borta över natten
Och allt är möjligt, du kan få det precis som du vill, om du bara betalar mig
Jag vill ha mina perversatste tankar slingrandes till ett tillfångatagande av dig




Fri vers av PPQ
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-28 19:23



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Helt fantastiskt vilka fantasier som kan röra sig i en mans huvud och bli till text. Imponerande. Detta klarar inte jag utan en partner att dela det med. Blir lite avundsjuk. Måste vara hälsosamt att kunna skriva av sig.
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ