Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A little bit of joy...

 

 

 

Mötte dig

inne i vår hyper terminal

värme rusade i konsolkabel

ingen flödeskontroll

enable?

du nickade glatt för min förfråga

visade mig ditt rätta jag

show ip interface brief

bakom staket

hostname

lät mig ändra ditt namn

med varma bestämda kommando

smekte jag varsamt hela din kropp

ibland stannade du i protest

och jag bara älskar

ditt levande tillstånd.

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 158 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-29 20:53



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Vacker i sin helhet väcker upp
tankar...
2013-11-30

  Lars Hedlin
Känslan mixad i denna ..Du förmedlar den mycket bra...kram
2013-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket speciell...man får tänka lite...glad för din glädje...
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One