Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt ur ett slags medvetande.


Skuggor

Ur skuggorna
lösgör sig en diffus
gestalt

den närmar sig
och du fryser till

famlande efter stöd
griper du tomt i luften
men finner ingenting

orken tar slut
du kippar efter luft
lungorna fylls...
och skriket kommer

bilden bleknar strax
och fylls av något annat
gryning, trassliga lakan
svettig och yr

insikten att maran
är över, för denna gången.





Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-29 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~