Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaNske saNt

en av mina söner sa idag
( 12 år)

vet ni vad det värsta är?
min generation kommer bli lätt att slå
alla kommer ändå bli bara lata och dumma
dom vet ju ingenting!

vad svarar man på det? :)




Fri vers av kråkan VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-29 20:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA samma sak har nog sagts av andra generationer....våra föräldrar och våra morfäders föräldrar osv....i alla tider
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP