Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Foxtrotrecept

Välj
sval
balans 

filtrera
input

med separata 
volymkontroller

följ inte
varje dans

svälj 
inte allt

dechiffrera 
under
lupp

peppar
och salt

skydd 
och skal

mål
och mått

dolda 
agendor

desperata 
roller

bjud sen upp 
alla hen
i hemlighet

räven
även den

en i
sänder

i lättsam
långsam
foxtrot

inte falla
inte trilla

riktad
stilla vald
hängivenhet

diktad
verklig sval
verklig het






Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-29 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren