Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens snigel

Sakta rör sig
tidens snigel
över rasslande räls
pigg och
förtjänstfull
genom väldoserad kurva

längs
klockans
rundning




Fri vers av Petter Wingren
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-11 07:10



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Utsökt bra, välbalanserad kurvtagning! Ett gott öga på den snigeln
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren