Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadarfåglar

Vadarfåglar
vågar fråga
”vad?”

doppingar
är badarfåglar
döpta
till djupets
bad
söker svar
på frågan
”vad?”

strutsen
studsar kring
runt ingenting
för att demonstrera
"frihet är det bästa ting”

blåser i trumpeten
brukar historiciteten
till att manipulera
verkligheten

sedan
inget mera




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-04 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren