Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU

Den vilda vår
till trots
naturen
håller balansen
2 skopor förvaltning
1 skopa förändring
även vi
är mer vår historia
än vår framtid
men NU
tag två skopor
förändring
1 skopa förvaltning
blanda
blanda i luften
blanda i haven
i bäckar åar
och floder
blanda i jorden
sprid över skogar
ängar och höjder
andas
vinn tillbaka
stulna arter
förlorad visdom
vinn friska värderingar
vinn tillit och mod
tag beslut
NU




Fri vers av Petter Wingren
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-15 10:14



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria



TACK!
2020-10-10

  Stanley Rydell
Stark uppfordran att handla nu, om inte står vi svarslösa inför överlevnadens omutliga fordran!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren