Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite reviderad


Välkommen advent

Stillsam kväll, lugn och ro

jag har i steg för steg inramat mitt rum 


tankar faller som söta pärlor

i färgstämda stilleben

färgläggs rummets olika föremål

 
inom blickfång, i varma toner

värdefulla, unika

i sina kombinationer


i morgon under tidig timma

kommer det komma strimmor av hopp

i varje fönster får jag se dem lysa upp


Välkommen advent 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-30 19:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet.
2013-12-10

  Angela Bohlin VIP
Fin!
2013-12-01

  aol
så fint skaldat,
2013-12-01

  Maria T
Så fint.
Välkommen advent
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP