Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i din själ



Ljuset i din själ

Dagen
är,

ett grymt
fängelse

då ljuset

falnar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-30 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth