Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Vinden i mitt hår,
kärleken flyter längst drömmarnas trottoarer in i mitt hjärta,

glittrande sanningar,
krevader,

kysser en dröm,
ser - ditt hjärta i dimman,

gråta,
sväljer mitt helvete och vandrar vidare,

valde att
ta

dig med en sommarnatt,
vi var unga,


och kärleken dånade






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-30 19:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackert svart
2013-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra vemodiga toner i din text!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth