Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallÅå

tomheten inuti
syns inte
utanpå

bara ibland
när ögon blir glanslösa
rörelsen
trög

det är då det måste ruskas om lite
så energierna får fart
blockeringarna kan sköljas bort
tomheten kan fyllas med något nytt


bara
engagemang
i nått levande
är alltid läkande om man vågar tro

om man vågar orka
vågar


marker
utan
stigar
vägar
där andra vandrat förut




Fri vers av kråkan VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-01 00:15



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja vi måste våga bry oss om varandra även i svåra stunder
Mycket bra
2013-12-01

  Sofhia Wirström
dina ord
får läsaren att
tänka efter
att stanna upp
dina ord är sanna
2013-12-01

  Lars Hedlin
Mycket bra ; )kram
2013-12-01

  queenia
så sant. ----@
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP