Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Spår

Klippan
har sin tid

vattnet 
en annan

havet
sin tid

vågen
en annan

våg
formar
hav

vatten
formar 
klippa

hav
andas
våg

klippa
andas
vatten

spår
i urberg

av
barnets
vågomflutna
fötter

ingenting
detsamma

allt
sig likt

spår
i vatten

spår
i tid




Fri vers av Petter Wingren
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-01 16:26



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Jag tycker mycket om ditt sätt att skriva! I få ord får du fram så mycket.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren