Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi måSte vÅga dÖ i detTa jäVla lanD

vågar du dö
vågar du leva ens

ledsenhet ska botas
DÖDEN
talar vi inte om

ändå ÄR och förbli det något som vi alla kommer göra
punk slut

varför är vi så rädda
vi vet ju inte ens vad som händer
varför försöker vi göra allt för att stoppa åldrandet
den helt narturliga vägen till döden
den när kroppen lägger av
slutar ta upp näring
sakta försöker avsluta liv
eller när hjärnan dör
kanske är det dags då

att barn
unga människor ska räddas till varje pris
är självklart
men när människor haft ett helt liv
ett bra liv
varför ska vi då fortsätta in i det längsta när dom inte ens själva vill

så gör vi inte mot våra djur
då kan vi till och med bli anmälda
straffade för plågeri

men mot våra föräldrar är det ok

nee
va fan!
vi måste våga dö i detta jävla land




Fri vers av kråkan VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-02 00:50



Bookmark and Share


  aol
det hör nog mest till ålderdomen att vilja dö få vila, och det får inte bli så att dödsrädslan går en åt huvudet då blir man ju rädd för att leva,
2013-12-02

  Lars Hedlin
Starkt så starkt
2013-12-02

  peter markurth
det du tar upp här är jäkligt stort, jag följde min fars sista önskan, önskar, att min son vågar följa min....
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP