Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bildtemat är som ig bör jul denna månad


En oslipad diamant

Jag släppte in henne, hon kom, hon kom in djupt och med känslor som jag berusades av
Jag gav mig unt på vandring krypandes, och i handen höll jag en magisk stav
Hon var som ett instrument som jag ville lära mig att spela
Symfonier och rocklåtar, mina fingrar ville, även om de i början var frusna och stela

Det var en chansning som slog väl ut, det var en önskning som slog in
Och du är min, finaste ligg still, nu är du fan min
En oslipad diamant, ovärderlig och orörd, formbar efter eget tycke och smak
Och det där andra har jag sett en uppsjö av, det här är en helt annan sak

Det handlade om känsla, för det var så mycket som hon sa nej till
Men allt i hennes tysta toner ger mig en känsla av att hon ändå vill
Jag band henne hårt vid sängstolparna, pressade henne mot madrassen med min tunga
Och jag kände till hennes händighet och jag började fantisera om en gunga

Och jag kände hur rummet började snurra och vi följde med, motsols varv efter varv
Och vi gick in med allt som vi ägde och hade, det fanns inget utrymme för slarv
Du är en oslipad diamant och det är långt kvar innan du kommer till din rätt
Ditt värde går inte att fastställa ännu, du och malmen är fortfarande ett

Hela vägen inne ifrån och ut, hela vägen mot toppen
Och jag såg ögon, jag smekte hår, och jag tog för mig av kroppen
Jag var villig att lyssna, men sen bestämde jag
Och jag friade henne då hon trodde att hon brutit mot någon oskriven lag

Och det var kul, det var givande, det var något som gav mersmak rubb som stubb
Och jag envisades med att en dag skulle du och jag kvinna festa loss och gå på klubb
Du är en oslipad diamant, och det finns ingen som vet hur det kommer att gå
Ännu går det inte att sätta dig i ett sammanhang även om jag leker med tanken då och då

Jag hade skaffat en kofot och jag bröt mig in och lämnade dörren öppen medan jag bar ut
Hon kämpade emot mina förslag, kämpade emot sig själv från början till slut
En kamp som hon hoppades förlora, en kamp som jag ville vinna
Jag var där för att ta för mig, för att plocka fram det primitivaste ur henne som kvinna




Fri vers av PPQ
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-02 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ