Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det börjar bli hög tid för julnovellen så som sig bör ska det naturligtvis publiceras en sådan


Det jag inte tycks se

Det finns ett rum som släpper in lite ljus
Det är ditt rum, ett rum i ett hus
Jag kan känna doften av landsbygden och längtan till dig
Det är det där rummet som jag drömmer om att du visar mig

Jag tycks inte se det som andra påstår sig se
Det jag ser får mig att längta, det ger mig värme nog att le
Inga konstigheter, bara den första känslan som får styra det som finns
Jag har en bild, jag tar fler i min värld, drömmar jag vill minnas

Jag känner ljuset, jag har varit där, jag längtar själen, det finns ett sen
Kroppen som jag ser känner jag inte så som jag vill känna den
Det finns rum med snedtak där längtan och drömmarna krupit upp och tittar ner
Likt en ängel skulle jag vilja sitta där och se dig naken och vid liv, jag skulle vilja se mer

Jag tycks inte alls se det som dom andra ger uttryck för
när jag drömmer i min beröring, när jag tänker högt, är du där så att du hör?
Jag ser inte det, jag ser bara ditt hår, mina händer som håller ditt hår
Bestämdheten i längtan, ett möte i en hunger som finns kvar fast du redan visat att jag får

Du skulle kunna få spegla dig, när jag sitter tyst bakom dig på din säng och ser på
Vi skulle kunna använda spegeln precis hur vi än öskar, vi kan använda den båda två
Jag kan flytta mig så att du ser mig i spegeln då du speglar dig
Under tiden som du står där så kan du se vad det gör med mig

Jag tycks inte se det andra, jag känner bara mig när jag ser dig, mer kan jag inte se
Kan jag se nog? Jag har sett tillräckligt mycket för att min kropp ska reagera, låta det ske
Skilj inte strumporna från höfthållare, ingenting behöver heller läggas till
Jag tycker om att se på dig, bara det du visar i nuet, eller precis så mycket som du vill

När det kommer till dig skulle jag aldrig kunna njuta med ögon som är stängda
Nytvättade tyg vått, fuktiga av dunstande dagg, fuktiga av dig där dom blir liggandes slängda
Jag gillar dom, dom fångar precis som strumpor fångas av höfthållaren som omfamnar dig
Jag gillar tyg i böljande balans till din nakna hud, jag gillar vad det gör med mig




Fri vers av PPQ
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-03 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ