Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägg

Vaknade mörbultad förvånad och vilseledd

Smekte betongväggen medgörlig

log försonande åt den bräckliga livsnerven




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-03 22:08



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Önskar jag visste om det är samma vägg som även jag har mött...fyra ggr!
Hur som så sätter dessa få rader igång de gråa som ännu existerar...
2013-12-04

  Lars Hedlin
Väldigt bra skapat!
2013-12-04

    ej medlem längre
bra! gillar denna
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP