Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deT fiNns männiSkor soM håLler minA tyckAnden på plats

när dom inte vill
har lust
eller kommer på något annat
spårar det ur

verkligen bra
egentligen
fast nja
kan inte bestämma mig
små jävliga naglar i ögon
(även om jag inte har några naglar)
skadar kanske inte vårat dåraktiga sammhälle
men man blir så jävla ensam

kolla bara facebook
massa kommentarer och gillas för ny frisyr(somjagnumerafullkomligtförstört)
men enagera sig i världen
musikhjälpen denna gång
inte någon som ens kan trycka på den jävla "gillaknappen"
kan dom gilla min fula frisyr så kan dom väl förfan gilla och hjälpa till lite

knappast så att dom missa lixom

blir dessutom så jävla upprörd av alla rasister som kalla sig för annat
jämför våran åldringsvård med annat..
skitsnack!!
om ni visste hur mycket gnäll anmällningar osv det är där helt orimligt och i onödan så hade ni velat vara sådana där som stoppar huvudet i sanden
pinsamt bara

nåja
finns säkert en anledning med all skit

vad vi borde lära oss av och se är väl mänsklighetens historia
och någongång kanske lära
för inte fan kan det vara utvecklande att göra samma saker om och om igen
om
resultaten
alltid
blir
dåliga???




Fri vers av kråkan VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-04 00:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med dig vi borde lära oss nån gång av det förflutna....
2013-12-04

  Pot Pourri
ah du har givit ord åt ngt jag får rysningar av.. Tack! ^^ Jag föreslår konkret antivåldstaktik mot sånt. Tjofs igen med luckorna, och vägra. Sen öppna än mer mot det man vill ge - varför släppa in gegga i sin rena pool liksom. Mja.. svårt svårt in real jo, men tanken gör ibland små små underverk, och det är väl det många tror också när de försöker stoppa en? (tror jag... låt de leva i sina illusioner, och behålla ens egna som har en guts-i maggen-feeling). Urkans så jag gick igång här men taxitack i natten! Väl framfört! Jepp!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP