Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag förstår inte felet med att ha fötterna i alla världar

det gör ju bara att man vet mer
förstår mer
och känner mer
dessutom
finns fler att dela med...

det där med "fel" människor har jag aldrig förstått
knasigt att tänka så
kanske
dig
som
tänker
det är fel på




Fri vers av kråkan VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-04 00:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA alla är lika värda ....bra förmedlat
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP