Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite sån är jag


Mina planer är så planerade

Snön föll tungt även under den natt som gått
Och jag undrar vad det är för möjligheter som vi fått
Och det finns så många andra liv, det glömmer man då och då
Och jag undrar om jag ska ta tag i det eller bara stå passivt bredvid och titta på

Mina planer är så planerade och jag kan inte förvisa dem
Jag har så många planer, det är drömmar som ska levas innan jag kan skapa ett nytt hem
Och jag vet inte om jag vill vara utan en endaste en
Hela tiden har det varit drömmar som blivit planer som genomförts min vän

Jag hoppas hon kommer hem snart så jag kan skicka blommor med bud
Och jag hoppas att den jag längtar efter ska ge ifrån sig ett ljud
Kanske kommer hon efter att tystnaden dött
Och jag vet att jag börjar vakna, för jag känner mig inte alls lika trött

Mina planer är så planerade och var i planen kommer du in
Och jag vet inte om det räcker med att jag bara är din
Mina planer har från början varit drömmar som jag burit på i år
Och jag vet inte om vi ingår i varandras planer efter vårt samtal i går

Och jag sitter där på sociala medier och ser själar som den jag har
Och när man plockar bort orden undrar jag vad som finns kvar
All längtan, alla drömmar som inte kan drömmas så som de borde drömmas
Och jag upptäcker att jag har sidor som kanske borde gömmas

Mina planer är så planerade och jag känner hur jag inte kan rucka på dem
Det vore som att göra våld på sig själv, det är i den världen som min själ har sitt hem
Och du berättar om allt du inte tycker om, men vad gillar du
Jag har grubblat i mörker i flera år, jag vill fokusera på givandet nu

Och jag går igenom min elektroniska post och jag funderar på att börja skriva nya brev
Jag mins våra elektroniska brev utan att egentligen minnas vad vi skrev
Och jag undrar om du och jag bara behövde en hand att hålla när mörkret föll så stilla
Jag kan inte förneka att risken är ganska hög att vi gjorde varandra illa




Fri vers av PPQ
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-04 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ