Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/fobatum....


O S T Ö R D .

























vem kan vara



- ostörd?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-04 23:52



Bookmark and Share


  Freddy Eastling
Vem vill vara ostörd?
2013-12-14

  Freddy Eastling
Du får igång tankeknölarna, det är du bra på
2013-12-14

  Bibbi VIP
Innerst inne måhända?
2013-12-12

  Anders Nordlander VIP
Ingen!
2013-12-05

  Delilah Juno VIP
Shaken not stirred?
2013-12-05

    ej medlem längre
Kanske är det inte antingen eller.... utan snarare gradskillnader det handlar om...
2013-12-05

  Stefan Albrektsson
Vi är väl mer eller mindre störda allihop?!? Busy but not bright. Störd but not shaken. Typ.
2013-12-05

  KYREUS of Sweden
Bra svar, bästa Teresia!
2013-12-05

  Teresia Ridell
Kanske kan man för en stund..svårast är ju i ibland att inte störas av ens egna tankar..
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden