Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Twinkle, twinkle little star...


In love with a Star

I fell in love with a Star.
So near and so far
from Earth I'm watching you
in sky of deepest blue.

Don't look at me from above:
I have a purest Love
for your eternal light,
that's shining in a night.

But when the Star will fall,
It'll break apart my soul,
It'll leave an ugly scar...

Don't fall in love with a Star...

5.12.2013




Bunden vers (Rim) av Julianna Strandberg VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-05 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Great and grand
2013-12-05

  Hon kallar sig poet VIP
Så fin, helt underbart formulerad, och metaforerna. "So near and so far"
2013-12-05

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
A lovely poem to read, transmitting warmth to the heart. The picture is too very beautiful. Thank you!
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP