Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

 

 

 

När kvällen faller och ljusstolpar står upp

gatan skriker ut sin sorg

då minns jag

dagen du fäster upp mina slingor

med dina kyssar

vinter spanar in

med kyliga men nyfikna blickar

skrattar sedan med nybakade snöflingor

vi suckar djupt

och yttrar på samma ögonblick

om en längtande sommar ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 211 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-05 20:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig
2013-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...visst längtar man...men först ska vi mysa färdigt den här stormen...
2013-12-06

    Dan Myrbeck
Gillar personifieringar:

gatan skriker ut sin sorg
2013-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poesi som lyser i orden!
2013-12-06

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One