Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen Sven


Tågtrafiken är lamslagen
Flygtrafiken är lamslagen
Färjor ligger still

Människor hukar i blåsten

Genom dånet och mörkret

Hörs kanadagässen
på sin flykt mot nattlägret
ner mot havet.


Naturen har sin gång.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-05 21:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, naturen har sin gång.
2013-12-09

  Knickedick
Naturen har sin gonggong
2013-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
O ja, nog märker man av honom, Sven...
2013-12-06

  Lars Hedlin
Allt går igen vindarna kommer och går varje år....
2013-12-06

  Heikki Hellman
Naturkrafter vill ibland påpeka oss för sina övervikt! Människan är endast en liten partikel i alltet.
2013-12-06

  M M Mannheim VIP
.....och sin flykt!
2013-12-05

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Hu för att vara kanadagås. Men alla måste göra sin grej. vi med.
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP