Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delFiiin

drömde här om natten
( möjligt vis dagen)
att jag fick en kram
av
en
delfin

underbara varelser
aldrig på riktigt kramat någon
men i drömmen
när vi kramades och mina tårar rann av lycka
och jag så gärna ville förmedla
berätta
hur mycket kärlek jag kände
hur fantastiskt jag tyckte att det var
förstod delfinen
utan ord
förmedla med lätthet samma sak tillbaks

underbar dröm

kan fortfarande känna fenan som lixom kramades
blöt fast ändå torr och varm
full av kärlek
så det får bli så
nästa
gång
ska kråkan
bli
delfin




Fri vers av kråkan VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-05 23:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP