Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en känsla av att jag behövde fler texter så jag skrev ihop drygt tio nya i går kväll detta är dock inte en av dem... god morgon på er


När mitt väsen

Det har alltid funnits där, men det har varit vilande, det som är jag
Jag avskyr din förbannade sommar, jag hatar varje dag
Jag låg i min kista och drömde om regn och storm
Medan jag låg där och väntade lät jag tankarna skapa, en meny tog sin form

När mitt väsen, det hungrar efter dig, det vill sluka dig
Ge det vad det vill ha, mata mig
Den där blicken i mörkret då du ser mig och vet vad som ska komma här näst
Och jag har en middag till för mig, du är måltiden, jag är tillställningens enda gäst

Mina händer över din rygg, upp genom ditt hårsvall och mina läppar bakom ditt öra
Mitt rossliga väsande som blir ett morrande, det enda du kan höra
Men du kan känna mig, du kan känna mina lusta som fukt där du inte vill ha ditt fokus
Jag är din djävul, djävul i min blick och fingra utan något hokus pokus

När mitt väsen, demonen, inom mig, servera dig så som jag vill ha dig
Snyggt upplagt, rått utan större föreberddelser, det tilltalar mig
Du vet vad du ska göra, du vet din plats, du lägger dig på bordet, det är så jag dukar till fest
Naken och inbjudande på en vit duk på ett dukat bord, du lyder minsta gest

Du kom som en bit kött som hängdes för att bli mör tills saften rinner ur dig
Sen tog jag ner dig och gjorde dig redo precis så som passar mig
Jag slösar inte bort det mesta av det goda genom att börja med dina bröst
Jag vet att du är tillräckligt mycket för att jag ska kunna livnära mig en hel höst

När mitt väsen, offra dig själv för djävulen som finns i mig
Varje kväll, varje natt, varje gång hungern kommer stilla den, ge mig dig
Jag har längtat så, du är det enda jag vill ha, du är förrätt, huvudrätt, efterrätt, du är min fest
Och du kommer till mig i stay ups, högklackat, sen helt naken så när som på en väst

Vid första smakbiten skriker du, bara en första smakbit får dig att skrika, precis så som jag vill
När jag torkar mig om munnen och har ätit mig mätt ligger du kvar, alldeles still
Du är en riktigt festmåltid, du är ett ständigt inslag på min meny, precis så som jag valt
Då jag är mätt för stunden målas bilderna upp i huvudet av allt det underbara jag precis svalt




Fri vers av PPQ
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-06 08:40



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Helt klart en av dina aptitretare.
2013-12-06

  Tess74
Helt jävla galet bra! Älskar den
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ