Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stormen kom


När stormen kom fann den sin väg in till människorna och möblerade om i ordningen. Det blev oordning då. Chefen, inte så lite frustrerad, när ingen längre brydde sig om hans management-kunskaper. Istället flydde de anställda det öppna kontorslandskapet. Utanför glasfönstren syntes grävmaskiner och allsköns bråte flyga omkring i stormens öga. Chefen, som hade glatt sig åt att bli av med Slussen- ett oordnat ställe som behövde städas upp- tittade nu förskrämt på resterna av Kolingsborg på väg in genom kontorets fönster. När stormen kom fann den sin väg in till människorna.




Prosa (Kortnovell) av Jane S VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-06 13:23



Bookmark and Share


    nånja
Snygg!
2014-10-02

  M M Mannheim VIP
Ja den stormen har raderat stora delar av vårt Stockholm. Ända sedan 50 och 60 talen!
2013-12-11

  Catharina Edin VIP
oj, här drabbas man - av stormen, och hotet den uttrycker -
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP