Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odilon

timme efter timme
är jag människa

mellan dagrarna
sluts ögon och öppnas

fladdrar svarta skuggor
genom mitt drömlandskap

timme efter timme




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-06 21:59



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En okänd målare för mig men texten gillar jag trots att jag gärna skulle byta plats med rad 5 och 6 ;)
Fotot ramar in texten väl...
2013-12-07

  Federico Romano
Ett fantastiskt konstverk Ingela, vem målade det? Bra text som får mig att drömma..
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP