Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten skojig text som jag höll på att glömma bort


Mitt ord är din lag

Du säger inte ett ord om det
Men jag har en känsla av att jag tolkat dig rätt
För du är den du utger dig för att vara
Och det är så uppenbart det är därför du låter bli att svara

Och jag kan inte vänja mig vid att det faktiskt är så
Det tar tid att falla ner i njutningen och samtidigt försöka förstå
Men mitt ord är din lag, vad än jag befaller lyder du
Kom, inte sen, inte en sekund tidigare, kom när jag ger dig tecknet, kom nu

Det du egentligen säger är ”inte mer än så”
Men allt fram till dess gör att det kommer att gå
Och det är en lång väg hela vägen dit
Bara den tanken i min kropp gör att vi redan kommit en bit

Jag behöver samla mig för att kunna uttala orden som allting vilar i
Du vet att det var det vi sa, ägd av mig, tillhörandes mig utan förhoppning om att bli fri
Mitt ord är din lag, man ska vara noga med vad man önskar sig
Du behöver inte ens fundera, du har redan valt att lyda, du har redan valt att tjäna mig

Inga maraton, kort och explosiv distans
Och jag börjar förstå att du faktiskt erbjuder mina drömmar en chans
För när du sagt ”ja” säger du inget mer, då är det upp till mig
Och jag älskar tanken, det frestar mig, och den sanningen äger dig

Jag undrar om vi egentligen behöver säga något mer, vi kanske har sagt nog
Du har gett ditt medgivande en gång, jag har fri tillgång till det som nästan dog
Mitt ord är din lag, och det är det som krävs, kom och tjäna mig, tillfredställ mig
Jag ska piska in mina ord medveten om att man ska vara försiktig med vad man önskar sig

Ingenting får lämnas ensamt och tomt och allt får en ny form
Jag är din djävul som står trygg i din berusning, din egna storm
Och jag vill ha allt, du gör det som jag ber dig om
Och efteråt tog du emot alt det som slets fram, allt det som kom




Fri vers av PPQ
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-06 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ