Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän Sven

Det är när det blåser som värst man har chansen att bli som torrast!




Övriga genrer (Aforism) av Rakel Snedström
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-07 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Snedström
Rakel Snedström