Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ-förtroende

Jag är för mörk
för att reflektera,
för trist
för att inspektera.
Jag är för fel
för att redigera,
för ful
för att respektera.
Jag är för glömd
för att inspirera,

för trasig
för att reparera!




Fri vers av Rakel Snedström
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-09 00:09



Bookmark and Share


  Rakel Snedström
Tackar!
2013-09-09

  Schackpoeten VIP
Gillar sista 2 raderna, bra ! :-)
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Snedström
Rakel Snedström