Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm min dröm

Mobben sprättade Frankensteins sömmar av drömmar.

Brände visioner mot glöden till döden.

När vi inte vågade ta strider för individer,

förlorade vi dem vi behövde,

när hatet var över.




Fri vers av Rakel Snedström
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-26 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Snedström
Rakel Snedström