Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den krossade

Priset du betalat
när känslor reas ut.

Kvittot som hon gav
på att allting har ett slut.

Kylan utav orden
på allt som nånsin brann.

Amors skjutna pilar
missar alltid en som han.




Fri vers av Rakel Snedström
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-07 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Snedström
Rakel Snedström