Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Himmelsk Drapa

 

Slösande singlar
snövita flingor.
Säreget sorglöst
sätter sitt signum.

Välformat vita
virvlande vingar
välkomnar vädret
vällustigt vintern.

Hexagonalt formade
förtjusande flingor
faller fritt från
från himmelska höjder.

 




Bunden vers (Annat versmått) av Carl O Andersson
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-07 13:19

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson