Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi kör vidare


Jag säger inte ett ljud

När du uppenbara dig framför mig i min sinnes värld stannade jag till
Jag vågade inte röra mig, jag ville inte röja mitt sanna jag så jag stod still
Det sanna jag som ingen känner till men som du lockar fram som bara du gör
Jag bestämde mig, jag visste från början, men jag väntar tills ingen stör

Jag vet precis vad jag vill göra men jag säger inte ett ljud
Jag sluter mina ögon och jag känner dig, jag ser framför mig din hud
Jag vill göra det som du aldrig sagt något om till någon men som du tänker på rätt så ofta
Allt det där som en själ som jag kan finna, något som jag kan dofta

Du är livsnäring för en vampyr, något som jag måste få njuta av
Du är den där kraften vars styrka gör min lusta till slav
Och jag måste lägga band på mig, jag måste kunna vänta
Du ska veta att det handlar om att hungra, inte att längta

Jag vet precis vad jag vill göra med dig i detalj, men jag säger inte ett ljud
Jag har kommit för du har kallat på mig genom att skicka bud
Jag vill göra det som du aldrig sagt ett ord allt det mörka och allt det ljusa
Det är ditt, du får mig att vilja ge, men jag vill ha dig utan förbehåll som musa

När du kommer går jag upp i det, du är av den finaste sort
Du är det som jag verkligen vill ha, alla andra går bort
Och jag planerar redan vid första blicken vad jag ska göra
Om du ber snällt ska jag berätta om du vill höra

Jag vet precis vad jag vill göra med dig, men jag säger inte ett ljud
Du väcker det sannaste inom mig, jag är varken människa, djävul eller gud
Jag vill göra det som aldrig lämnat dina känslor och drömmar i fred när du slappnar av
I utbyte mot att du blir min musa utan förbehåll blir jag din njutnings slav

Jag kommer från en värld du inte känner till
Jag kan visa dig den om du vill
Med ett fingerknäpp och en kyss är du bunden till min värld
En himmel i lågor, en njutning som jag vill ge dig, en njutning du är väl värd




Fri vers av PPQ
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-07 13:47



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vilken skön text så här en lördag när solen skiner och orden flyter på som att de pockar på att få lösa alla världens problem fast det inte går i första taget. Tack för den.
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ