Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsint



Luftmassorna eggar havet till uppror.

Den vita fradgan skummar ur dess gap

kastar sig i ursinne mot kala klippor

men besinnar sig i sin vrede.

Drar sig tillbaka men ruvar länge

på sin hämnd.


Stilla vandrar flanören

på stranden

böjer sig ner och skördar

det upproret gav.








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-07 14:17



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fin kontrast mellan våldsam kraft och stillsam flanör.
2013-12-18

  anits VIP
Så fint skaldat.
2013-12-09

  Lars Hedlin
VAckert
2013-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Början av dikten ger en mäktig bild...slutet pekar kanske på ett positivt resultat trots allt...
2013-12-07

  Maj-Lis VIP
Fint
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP