Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN SÄJER

 

 

vackra ord till henne

men lindar in dem så väl

 

vill inte att hon ska förstå

att det rör sej även i hans själ

 

Inte vågar hon avslöja

att hon har förstått

 

men lyssnar till de vackra orden

om än några få blott

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-07 14:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2013-12-09

  Mona Nordkvist VIP
Så fin text.
2013-12-09

  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2013-12-08

  ULJO
Fint poetat
2013-12-07

    ej medlem längre
Svårt att avslöja känslor kanske...
Fint diktat.
2013-12-07

    ej medlem längre
Prata öppet med varann istället för gå kring het gröt ;)
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP