Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÅRA VAL

Jag går med ett ben
på var sida diket
väntar att diket ska ta slut
den ena sidan är för staek
den andra för svag
och jag vet inte
vilken sida som jag tar
så bredbent genom livet
får jag gå
de tror jag

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-26 11:00



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Du går;
rörelse
2024-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP