Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bra ha

 

 

drar mig medhårs i pulsad takt

halkar flitigt på lädret

där yran kommer med

bergens gråa kramper

 

segnar botten i slammets vrå

som skänker gratis tankar

finner trånad av det vi har 

lämnad av trälens förväntan

 

tappad styrka gräver hål

av besvikelsens grymtan

erbjudes fallfrukt inför trädan

där man synes vara uttjänt

 

tyngd av bördans stammar

huggen skog av fruktan

lastade nacken sin kvot

där någons välvilliga hjärta

 

 

är bra att ha

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-07 15:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes gillas mycket!
2013-12-08

  Marianne Räf
Gillar ordvalen och
språkligheten!
Du kan, du! ;D
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing