Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens sigill

Vi bygger längtan

under tystnad  

gjuter kärlek

i obrutet sigill


vi spelar sånger

under tårar

söker värme

i eterns vibrationer


du och jag-

vi närmar oss

vår egen vaggvisa


där vägarna tar slut

möts våra händer

då ensamhetens bryts 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-07 17:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och tänkvärt skrivet.
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP