Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om än blott ...

Kämpande uppåt,
stegen känns så tunga.

Kämpande uppåt,
en gång var du med.

Kämpande uppåt ...

jag längtar synen av ditt ljus,
om än blott dess fladdrande låga.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-07 19:11



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvlig text
2013-12-07

  wildah
Så vackert du skriver!
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP