Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte meningen ...

 

 

 

att vända ryggen mot dig

det var bara mitt sätt

att skydda mig själv när inget annat hjälpte

det kunde tolkas

som ett halv varv runt jorden fanns mellan oss ...

 

... du vill alltid hålla om mig

som en skatt

när vi speglar oss i varandras ögon

försvinner avtånd för gott ...

 

... jag vet

ändå vände jag ryggen mot dig

just för den fragila stunden.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-08 10:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...kanske svåra att förklara...
2013-12-09

  Destino
Starkt känslosamt...
2013-12-08

  Angel of love
Berör starkt vännen, kram
2013-12-08

  Lars Hedlin
Stark i känslan!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One