Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Natt

Nattord
ristas 
i hjärnhinnans 
näver

drömspråkets
täta
grammatik 

bokstäver
fogas till
bokstäver

den ena
den andra lik

tankens 
bleka
nålstick

i rymdens
täcke

bortom
blick
på staket
och räcke

stjärnorna
vet

vad du får
vad du fick

vart du går
vart du gick




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-08 02:57



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Tycker om energin du förmedlar genom dina ord...
2013-12-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poesi klädd i få utvalda ord! Älskar verkligen ditt sätt att skriva.
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren