Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstvatten


som ville jag hålla dessa barn i min famn
som ville jag vagga dessa spillror
och med sånger av varmt söka in i deras rötter
som ville jag vattna deras själar med tröst
hämtad ur den egna erfarenheten
som ville jag aldrig sluta viska
som ville jag tatuera i deras hjärtan

det var inte ditt fel liten
det var inte ditt fel liten

det var inte ditt fel att du blev född




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-08 11:20



Bookmark and Share


  agneta pichler
och mitt hjärta snörptes åt..

dina texter säger mer än ord..
2013-12-09

  Minkki VIP
instämmer med K.E.L
2013-12-08

  Katinka VIP
Oändligt fin.
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP