Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNAN I ÖSTER

 


Texten till en av mina julsånger.


 

Vi ser en stjärna i öster
som lyser ren och klar
Den bär till oss en hälsning
från flydda dar

Den tänder hopp i våra sinnen
Talar om ro och frid
Den väcker våra minnen
om vår bardoms juletid

Vi ser på stjärnan i öster
som lyser upp vår jord
Vi hör hur klockor klämtar
De sjunger utan ord

Välkommen vackra juletid
Välkommen vackra jul

 



Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-08 18:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vacker och stämningsfull!
2013-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så stämningsfullt och vackert...
2013-12-09

  Lars Hedlin
Värme vackert i själen! ;)
2013-12-09

  Bibbi VIP
Oändligt fin.
2013-12-09

  Mona Nordkvist VIP
Så väldigt fint.
2013-12-09

  Carina Bendix
Mycket vacker.
2013-12-08

  Maj-Lis VIP
Den är tonsatt redan
2013-12-08

  ULJO
Som en vacker julsång, lägg en melodi till den och den blir oförglömlig
2013-12-08

  M M Mannheim VIP
Stjärnan i öster som lyser över hela vår jord.
2013-12-08

    ej medlem längre
så fint..
2013-12-08

    ej medlem längre
Så vacker den är, din julsång.
2013-12-08

    ej medlem längre
Sinnesstämningen blir ett lugn i kroppen, vackert!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP