Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dU har saTt spår i miTt huvuD som hÅller mig vaken

spår
avtryck
som du säkert inte tror
trodde skulle bli
fast nu är dom där
ändå
spår som håller mig vaken
om
natten




Fri vers av kråkan VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-09 00:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark...Hoppas att det inte är negativa spår! kram
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP