Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnan i dagens kommersiela samhälle, lite skämtsamt men sorgligt.


Kvinnnan

Jag tittar mot höger och vänster
Över gatan jag går
En gubbe tittar ifrån sitt fönster

Jag ska köpa en ny tröja
Eller ska jag köpa byxor?
Äh nånstans måste man börja

Jag går in i affären och provar
Vad skulle han gilla?
Jag ser mig om och på mig skruvar

En blå tröja jag tar
Jag i kassan betalar
Men än är jag inte klar

Till nästa affär det av bär
Jag testar gröna byxor
Näe jag ser ut som ett sär

Jag rotar i alla lådor
Jag börjar irritera mig
Expediten får många frågor

Till slut jag dem finner
Ett par svarta byxor
Hoppas jag till nästa ställe hinner

Nästa anhalt är fiket
Te och kladdkaka väljer jag
Jag är nog coolast i riket

Nu ska saker ske
Han kommer bli vild
Ni ska allt få se







Fri vers av Rajan
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-14 12:43



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Ja. Sorgligt - och sant. Väl fångat!
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Rajan
Rajan