Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig

Vart jag mig vänder
Vart jag än går
En sista anhalt
Följ mina spår
Jag behöver dig




Fri vers av donsimon
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 02:56



Bookmark and Share


  Elise Abrahamsson
Detta är så bra!!
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

donsimon
donsimon