Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Jag önskar jag kunde
jag önskar jag vore

Om jag ändå bara hade det
och om jag ändå bara tordes

Kanske blir det bra en dag
bara tanken gör mig varm

Tanken om att omfamna Dig
för inte har ensamheten samma charm




Fri vers av donsimon
Läst 172 gånger
Publicerad 2014-01-27 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

donsimon
donsimon