Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forna känslor

Jag hoppas,
jag drömmer

Du krossar,
du glömmer

En underbar resa,
ett abrupt slut

Vi skrattade oss hesa,
men det var då,
det var förut




Fri vers av donsimon
Läst 222 gånger
Publicerad 2014-01-28 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

donsimon
donsimon